VILNIAUS KOLEGIJOS 2018 m. POPULIARIAUSIŲ SPORTININKŲ DEŠIMTUKO RINKIMŲ NUOSTATAI

TIKSLAS

Išrinkti populiariausius 2018 m. Vilniaus kolegijos studentus sportininkus.

KANDIDATŲ SIŪLYMAS

Populiariausių sportininkų dešimtuko kandidatais siūlomi Vilniaus kolegijos studentai sportininkai, kurie 2017-2018 mokslo metais gynė kolegijos garbę ir yra pasiekę aukštų sportinių rezultatų ne tik kolegijos sporto rinktinėse. Pirmo kurso studentai gali deklaruoti 2017 metais pasiektus rezultatus tarptautinėse, respublikos ar miesto varžybose. Kolegijos Kūno kultūros ir sporto centro treneriai ir studentai, suinteresuoti populiariausių sportininkų dešimtuko rinkimais, iki 2018 m. gruodžio 12 d. siūlo savo kandidatą ar kandidatus el. paštu v.gerasimovičiene@viko.lt  Pageidautina, kad kandidatais būtų siūlomi kuo įvairesnių sporto šakų atstovai. Būtina nurodyti kandidato svarbiausius sportinius pasiekimus, fakultetą, kursą ir specialybę.

Privaloma atsiųsti rinkimams tinkamą nuotrauką.

BALSAVIMO TVARKA

Balsavimas vyks internetu http://sportas.viko.lt Balsavimo data bus paskelbta gruodžio viduryje Vilniaus kolegijos Kūno kultūros ir sporto centro tinklalapyje ir facebook paskyroje. Balsuojant privaloma įvertinti kiekvieną sportininką balais nuo 1 iki 10.

NUGALĖTOJŲ IŠAIŠKINIMAS

Susumavus balsuotojų vertinimus bus skelbiamas populiariausių sportininkų 10-kas. Pirmoje vietoje daugiausiai balų surinkęs dalyvis ir t.t. Pasibaigus balsavimui rezultatai tvirtinami Kūno kultūros ir sporto centro susirinkime.  Jei kelių pretendentų surinkta taškų suma lygi, nustatomos tikslios dešimtuko vietos.

APDOVANOJIMAS

Tris pirmas vietas užėmę sportininkai apdovanojami Vilniaus kolegijos suvenyrais ir simboliniais prizais. Populiariausių Vilniaus kolegijos sportininkų dešimtukas skelbiamas Vilniaus kolegijos sporto tinklalapyje, facebook paskyroje ir stende.

Kūno kultūros ir sporto centras