Šių metų lapkričio 28 d.Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje vyko Lietuvos kolegijų studentų XIV-ųjų sporto žaidynių svarsčių kilnojimo varžybos. Tai buvo antrosios kolegijų studentų sporto žaidynių varžybos per kalendorinius metus. Dalyvavo gana stiprios  Vilniaus, Klaipėdos, Rietavo, Šiaulių ir Alytaus kolegijų komandos.

Vilniaus kolegijos komandos trys svarstininkai (du iš jų atsarginiai) varžybų dieną pareiškė nedalyvausią varžybose dėl svarbių asmeninių priežasčių. Teko varžytis esant nepilnai komandai. Maksimalių valios pastangų dėka komandai pavyko iškovoti trečiąją vietą.

Čempionais svorio kategorijose tapo Andrius Raketis (63 kg), Dovydas Bučelis (85 kg) ir Antanas Malcius (95 kg). Antrają vietą iškovojo Karolis Kruopis (78 kg). Trečiąją vietą pelnė Remigijus Šležinskas (78 kg).  Mindaugas Davainis liko ketvirtas(68 kg).

Kaip ir ankstesnėse varžybose, beveik visi svarstininkai buvo Elektronikos ir informatikos fakulteto studentai. Vienintelis A. Malcius studijuoja Verslo vadybos fakultete.

Dėkojame sportininkams už parodytą valią ir atiduotas jėgas, kad nepasidavė pesimistinėms nuotaikoms komandai tapus nepilnos sudėties. Sveikiname artėjančių švenčių proga ir linkime sėkmės studijuojant.