Kiekvienais metais Vilniaus kolegijos darbuotojai renkasi į sporto šventę. Šiais metais sporto šventė vyko Verslo vadybos fakultete. Susirinkusius iš įvairių fakultetų kolegijos darbuotojus pasveikino fakulteto dekanė Danutė Rasimavičienė ir palinkėjo geros nuotaikos, sėkmės įvairiose rungtyse.
Aštriausia kova vyko krepšinio 3 X3 varžybose. I vieta iškovojo daugkartiniai šios rungties nugalėtojai Pedagogikos fakulteto krepšininkai, II- Elektronikos ir informatikos, III – Sveikatos priežiūros fakultetų sportininkai.
Krepšinio estafetės varžybose I vietą iškovojo Erika Kubilenė (SPF) su Zenonu Kvedarų (VVF), II – Inga Pašiušienė (EKF) su Stanislovu Radziuliu (VVF), III – Rrika Kubilienė su Kęstučiu Koncevičiumi (abu SPF).
Baudų metimų varžybose I vietą iškovojo Eugenija Veršnickienė (VVF) ir Donatas Rasčius, (PDF), antri – Inga Pašiušienė (EKF) ir Valdemaras Šoblinskas (PDF), treti – Laima Parankienė ir Andrius Barisevičius.
Smiginio varžybose I vietą iškovojo Lina Žiulienė (VVF) ir Jonas Bautronis(Sporto centras), II vietą – Renata Milašauskaitė (VVF) ir Saulius Preidys (VVF), treti – Almonė Jakubkytė (VVF) ir Zenonas Vaitkevičius (sporto centras)
Prizininkus medaliais apdovanojo kolegijos direktorius Gintautas Bražiūnas.
Įvairių prizų dalyviai iškovojo ,,taiklios rankos“ ir ,,žvejojimo“ varžybose. Visų nuotaika buvo pakili