2012 m. lapkričio 22-30 dienomis VVF sporto salėje vyko Vilniaus kolegijos mėgėjų futbolo tarpfakultetinės varžybos. Varžybose dalyvavo 5 fakultetų komandos. Visų susitikimų metu, vaikinai demonstravo didžiulį norą, azartą, ryžtą nugalėti. Komandų bei atskirų žaidėjų techninis ir fizinis pasiruošimas buvo gana neblogas. VVF, EIF ir EKF studentų sportinis meistriškumas buvo šiek tiek aukštesnis, todėl šios komandos ir pasidalijo visas prizines vietas. Antros ir trečios vietos laimėtoją lėmė tik geresnis bendras įvarčių skirtumas per visas varžybas, nes šios komandos tarpusavyje sužaidė lygiosiomis – 3:3. Paskutinėse turnyro varžybose susitiko komandos žengusios be pralaimėjimų EKF ir EIF studentai. Pirmasis šių varžybų kėlinys baigėsi lygiosiomis, bet po pertraukos išryškėjo ekonomistų geresnis fizinis pasiruošimas ir jie nugalėjo rezultatu 11:7.

Tradiciškai I vietą iškovojo, nepralaimėję nė vienerių rungtynių, EKF futbolininkai, kurie apdovanoti aukso medaliais. Sidabro medaliai įteikti – EIF, o bronzos – VVF futbolininkams. Ketvirti liko SPF, o penkti – ATF sportininkai.
Džiaugiamės, kad mūsų kolegijoje yra tiek daug futbolo mėgėjų-entuziastų, propaguojančių šį gražų vyrišką žaidimą. Linkime jiems visiems sėkmės sporte, moksle bei kasdieniniame gyvenime.
Su artėjančiomis Šv. Kalėdomis ir Naujais metais. Iki sekančių malonių susitikimų.