Vilniaus kolegijos krepšininkai sezoną baigė tarpfakultetinėmis varžybomis. Susirinkę į VVF sporto areną siekė laimėti VK čempionatą. Pirmieji į kovą pusfinalyje išsirikiavo VVF ir EIF krepšininkai, nors ir kaip besipriešino EIF studentai, bet jiems įveikti šeimininkų komandos nepavyko. Rungtynės pasibaigė 91 :74 VVF komandos naudai. Kitame pusfinalyje EKF studentai tiesiog mėgavosi krepšiniu, demonstravo įspūdingus perdavimus, gražius dėjimus į krepšį, taiklius tolimus metimus. Nesunkiai įveikdami ATF komandą 102 ; 68. Kovoje dėl trečios vietos susitiko EIF ir ATF komandos. Sėkmingiau kovojo EIF studentai. Bronzos medalius iškovojo: T. Remeika, J. Tebėra, D. Straižys, P. Šurna, M. Sezonas, R. Šikšna, J. Karpavičius, E.Belski.

Finale susitiko VVF ir EKF fakultetų komandos, kurių pagrindą sudarė kolegijos rinktinės krepšininkai. Bekompromisinė kova virė nuo rungtynių pradžios iki pabaigos, pirmavo tai viena, tai kita komanda, tik likus iki rungtynių pabaigos dviems minutėms kelių taškų pranašumą įgijo VVF
studentai. Nors ir kaip stengėsi EKF komandos ir kolegijos rinktinės lyderiai L. Bankieta, D. Kibildis, M. Jonikas, bet pergalę šventė VVF studentų komanda rezultatu 76 : 70.
Sidabro medaliais pasipuošė be anksčiau minėtų žaidėjų dar V.Lodzeta, T. Vaiškūnas, A. Machnevas, D. Šermukšnis, V. Skapas, T. Reklys, Š. Miliauskas. Čempionų vardus ir aukso medalius iškovojo VVF studentai  S. Liepinaitis, L. Rukšėnas, P. Šoliūnas, L. Vitkauskas, A. Juchnevičius, M. Naidič, R. Malikas, J. Cegelis.
S. Radziulis