Kolegijos krepšininkai pratęsė šaunų šio sezono pasirodymą kolegijų krepšinio čempionate.
Ketvirtfinalyje  svečiuose įveikė Klaipėdos valstybinę kolegiją. Pirmus du kėlinukus vyko aštri kova, pirmavo šeimininkai, o kolegijos krepšininkai po kelionės atrodė apsnūdę. Po ilgosios pertraukos vaizdas aikštelėje pasikeitė, kolegijos komanda „nubudo“ ir pradėjo žaisti greitą krepšinį, šeimininkai tiesiog pavargo, kiekvienoje situacijoje vėlavo. Rezultatas sparčiai ėmė augti svečių naudai ir rungtynių baigtis nekėlė abejonių. (66 : 49).
Pusfinalyje burtai suvedė mūsų krepšininkus su labai pajėgia Kauno kolegijos komanda. Sprendžiant iš rungtynių įtampos ir meistriškumo, tai buvo rungtynės vertos finalo. Nuo pat rungtynių pradžios kolegijos krepšininkai pasiūlė priešininkams greitą žaidimo spartą ir ja išlaikė
iki rungtynių pabaigos. Visą laiką kolegijos komanda keliais žingsneliais buvo priekyje ir varžovams tik sumažinus skirtumą vėl spurtuodavo. Pasibaigus rungtynių laikui švieslentėje švietė rezultatas 85 ; 78 Vilniaus kolegijos krepšininkų naudai. Finale laukė dvikova su Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija, kuri pusfinalyje įveikė Tarptautinės teisės ir verslo aukštąją mokyklą 88 : 77.  Vilniaus kolegijos krepšininkai buvo nusiteikę laimėt šį turnyrą, tai jie ir padarė, finale tiesiog nušlavė priešininkų komandą, apie ką byloja ir pats rezultatas 100 : 74.
Aukso medaliais pasipuošė šie kolegijos krepšininkai: D. Kibildis, L. Rukšėnas, M. Jonikas, L. Bankieta, L. Kivyta, S. Liepinaitis, P. Šoliūnas, A. Juchnevičius, T. Vaškevičius, M. Naidič.
Treneris  S. Radziulis