Vasario 23 d. Klaipėdoje Vyko Lietuvos kolegijų žiemos lengvosios atletikos varžybos, kuriose dalyvavo Respublikos kolegijų pajėgiausi lengvaatlečiai.  Studentai varžėsi sprinto ir vidutinių nuotolių bėgimo, šuolio į aukštį ir į tolį, rutulio stūmimo rungtyse.
Varžybose labai gerai pasirodė Vilniaus kolegijos merginų komanda, bendroje įskaitoje iškovojusi pirmąją vietą.  Olga Ziuganova buvo nepralenkiama 300 m. ir 1000 m. bėgimo rungtyse. Pirmąsias vietas šuolyje į aukštį ir į tolį  iškovojo  Aušra Papaurėlytė, rutulio stūmime – Jūratė Doveikaitė, antrą vieta 60 m. bėgime iškovojo Teresė Rakovskaja. Toli savo priešininkes paliko estafetiniame 4 X 200 m. bėgime : Teresė Rakovskaja, Neringa Indrišiūnaitė, Agnė Lukošiūtė  ir  Monika Lukauskaitė.
Prasčiau sekėsi vaikinų komandai. Jie liko trečioje vietoje, nors iškovojo ir pirmų vietų.   Nepralenkiamas šuolio į tolį varžybose buvo daugkartinis kolegijų čempionas Eimantas Margelis. Dainius Stanionis, Donatas Leknickas, Ernestas Mažeikis ir Eimantas Margelis  estafetiniame bėgime iškovojo pirmąją vietą.
Komandiniai rezultatai:
Merginos:
I    vieta – Vilniaus kolegija, 298 tšk.;
II  vieta –  Klaipėdos valstybinė kolegija, 279 tšk,;
III vietą – Šiaulių kolegija, 272 tšk.;
Vaikinai:
I   vieta – Klaipėdos valstybinė kolegija, 283 tšk.;
II  vieta – Vilniaus dizaino ir techn. k-ja, 282 tšk.;
III vietą – Vilniaus  kolegija, 273 tšk.