Rugsėjo 23-26 dienomis VK KKSC bendruomenė drauge su kitomis Vilniaus aukštosiomis mokyklomis: VU, VGTU, MRU, LKA ir LMTA kvietė studentus bei visus suinteresuotus savo sveikatos stiprinimu žmones būti aktyviais Europos sporto savaitės „Be Active“ renginiuose.

Visą savaitę vykusiuose teminiuose renginiuose VK KKSC organizavo šias veiklas:

„Diena pulse“

„Diena sau“

„Naktis sportiškai“

  • 18.00 val. NAKTINIS ORIENTACINIS PO VILNIŲ (centras ir senamiestis)

Verta paminėti, kad visi aukštųjų mokyklų renginiai siūlė platų mankštų pasirinkimą pradedant joga, kalanetika, tęsiant anticeliulitinėmis, sąmoningo kvėpavimo ir kt. treniruotėmis. Įveikti fakultetų bendruomenių ir asmeniniai dalyvių iššūkiai pasiekti lengvosios atletikos (bėgimo, šuolių, rutulio stūmimo) rungtyse, kliūčių ruožuose ir radiopelengavime. Komandinė dvasia buvo sustiprinta orientaciniuose žygiuose, bėgimuose, naktiniuose futbolo ir tinklinio turnyruose. Reikšmingas faktas – jungtinė Vilniaus kolegijos studentų tinklinio komanda rungėsi iki paryčių ir tarp septynių universitetų ir kolegijų (VGTU, VU, MRU, VDA, ISM, VTDK, LSU) užėmė 4 vietą!

Bendromis KKSC trenerių Jono Bautronio, Eduardo Vaitilavičiaus, Stanislovo Radziulio, Vilijos Gerasimovičienės pastangomis „Be active“ savaitės renginiams pritraukta per 100 Vilniaus kolegijos studentų. Aktyvios veiklos rengtos Sveikatos priežiūros, Pedagogikos/Ekonomikos fakultetų sporto salėse, VDU ŠA stadione, Vilniaus miesto centro ir senamiesčio apylinkėse, bendradarbiaujant su Vilniaus turizmo informacijos centro, Vilniaus visuomenės sveikatos biuro darbuotojais. VU, VGTU, MRU, LKA ir LMTA dalyvių skaičių papildė dar apie 600 Vilniaus aukštųjų mokyklų bendruomenių narių ir dalyvių entuziastų.

Tikimės, kad organizuotų sportinių veiklų gausa paskatins tolesnį sėkmingą bendradarbiavimą tarp šių aukštųjų mokyklų, sudarant daugiau galimybių tiek studentams, tiek bendruomenių nariams ir visiems besirūpinantiems savo sveikatos gerinimu žmonėms reguliariai sportuoti ir mankštintis Vilniaus aukštųjų mokyklų aplinkose.

Apie mus rašo: Sportas.info naujienose

Nuotraukų albumai:

Nuotraukos: Daiva Balevičiūtė