VK Kūno kultūros ir sporto centras bendradarbiaudamas su VK/Flamingo Volley tinklinio ekipos vyr. treneriu ir nariais surengė VK bendruomenės 2019 m. Tinklinio turnyrą.

Šiuo turnyru buvo siekiama populiarinti tinklinį kolegijos bendruomenėje, skatinant studentų ir dėstytojų sutelktumą, norą bendrauti ir bendradarbiauti bei išsiaiškinti pajėgiausias komandas. Dalyvauti turnyre buvo kviečiami visų studijų formų studentai ir dėstytojai. Rungtynės vyko sekmadienio popietėmis. Nuo kovo 17 d. startavo 6 komandos:

  • „MEDfakas“ (SPF)
  • „Fantastiškas 6“ (PDF)
  • „Spausk, kol pradės cypt“ (VVF)
  • „EKF studenčiokai“ (EKF)
  • „Estrella“ (EIF)
  • „VK dėstytojai“

Balandžio 12 d. vykusiame turnyro uždaryme nugalėtojais tapo „EKF studenčiokai“ (EKF) komanda, antrąją vietą užėmė „MEDfakas“ (SPF) komanda, tretieji liko – „Spausk, kol pradės cypt“ (VVF).

Visi dalyviai buvo apdovanoti originaliais Vilniaus Kolegija/Flamingo Volley paplūdimio tinklinio marškinėliais. Prizininkams, 1-3 vietas užėmusioms komandoms įteikti medaliai, simboliniai kolegijos suvenyrai, taip pat jiems gegužės mėn. bus suorganizuotos 4 paplūdimio tinklinio treniruotės. Paplūdimio tinklinio technikos pagrindų mokys pats Vilniaus Kolegija/Flamingo Volley treneris Vasilij Burakinskij.

Dėkojame Vilniaus Kolegija/Flamingo Volley ekipos nariams, treneriui Vasilij Burakinskij už sportinę iniciatyvą, taip pat dalyviams ir iš visos kolegijos darbuotojų susibūrus į komandą šiems dėstytojams: Donatui Raščiui, Justinui Zailskui, Vilijai Gerasimovičienei, radusiems laiko prisijungti prie iniciatyvos ir noriai populiarinusiems tinklinį kolegijos bendruomenėje!

KKSC informacija

Renginio nuotraukų albumas ČIA

Fotografas Saulius Čirba