Gruodžio 6 d. keturios stipriausios Lietuvos kolegijų salės futbolo komandos susirinko į finalines varžybas Vilniuje išsiaiškinti, kuri iš jų verta čempiono vardo ir didžiosios taurės. Burtai lėmė, kad pusfinalyje teko kautis praėjusių metų finalininkams – Vilniaus kolegijos ir Klaipėdos aukštosios jūreivystės mokyklos komandoms. Rungtynės vyko labai azartiškai ir kovingai. Pirmajame kėlinyje būsimieji jūreiviai iš visų jėgų priešinosi ir tik antro kėlinio viduryje išryškėjo mūsų žaidėjų meistriškumas. Po taiklių ir stiprių Arsenijaus Buinickio (PDF) ir Manto Makutunovičiaus (EKF) smūgių pergalę 6:4 šventė mūsų futbolininkai.

Lemiamose rungtynėse dėl pirmos vietos Viko studentai susitiko su Kauno kolegijos komanda. Mūsų futbolininkai rungtynes pradėjo puikiai. Dar pirmajame kėlinyje šešis kartus privertė priešininkų vartininką „išimti kamuolį iš tinklo”. Antrajame kėlinyje, fiziškai ir techniškai stipresni mūsų žaidėjai, nesunkiai pelnydami įvarčius laimėjo rungtynes įtikinamu rezultatu 13:6.

Bronzos medalius iškovojo uostamiesčio komanda, kuri 10:3 nugalėjo Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos sportininkus. Finalinėse varžybose puikiai žaidė visi komandos žaidėjai, kurie varžybų uždarymo metu buvo apdovanoti aukso medaliais ir nugalėtojų taure.

Linkime mūsų futbolininkams gražių artėjančių švenčių ir sėkmės kituose sportiniuose turnyruose bei varžybose.

Treneris Eduardas Vaitilavičius